Szolgálati közlemény – új fejléc!

Kedves barátaink, Csurtusblog-olvasók!

Ahogyan azt láthatjátok, mától új fejléccel jelenik meg Csurtusék utazási blogja. A fotót én magam készítettem, sk, a dizájnolást pedig az egyik kedves barátom (Slezák Ilona), akinek innen is köszönöm a kiváló munkát. Ha kitalálod, mit ábrázol a fotó (és hol készült), törzsgárda-tagságot nyerhetsz, amivel semmi nem jár ugyan, csak dicsőség. Megköszönnék nektek mindenféle visszajelzést a kommentek között, ami az új dizájnt illeti. Nézzetek körül a többi blogon is, a Konteót kivéve hamarosan mindegyiken látható lesz a változás.

A tudnivalók: a fejlécen (a blogok közötti könnyebb navigációt megkönnyítendő) linkeket láthattok a BlogRepublik többi oldalára. Az éppen aktuális blog címe fehér, a többié fekete. A képen olvasható, szögletes zárójeles szavak viszont nem linkek, csupán azt hivatottak jelképezni, hogy milyen kulcsszavak körül forog a téma. A jobb felső sarokban a keresőt láthatjátok, a bal felső sarokban pedig a BlogRepublik logóját, amire kattintva visszatérhettek a portál nyitóoldalára.

Remélem tetszik az új bőr, amiért ismételten köszönetet mondok Icának (aki az egészet kitalálta és megvalósította), továbbá Séra Bálintnak, aki programozásilag gondoskodik nemcsak a Csurtusblogról, hanem az egész BlogRepublikról is. És természetesen köszönet Höltzl Péternek, aki a vassal és a biztonsággal foglalkozik.

Ha kedveled a Csurtusblogot, és ha anyagi lehetőségeid megengedik, továbbra is mód van PayPal-en és Flattr-en keresztüli adományozásra, a BlogRepublik nyitóoldalának legalján látható gombok segítségével. Az eddigi adományozóknak ismételten köszönöm a hozzájárulásukat. Remélem, ők is úgy látják, hogy megérte :-)

3 hozzászólás

 1. bju21 — 2013-04-03 11:55 

A fotó Izlandon készült, a Pingvellir Nemzeti Park közelében.

 2. tiboru — 2013-04-03 23:56 

@bju21:

Gratulálok, ez szép találat volt! Tiéd a vegytiszta dicsőség, légy büszke rá :-)

Jártál ott?

 3. danescu — 2013-04-24 13:48 

Szép!

RSS feed for comments on this post.

Szólj hozzá

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.